Werken in de cloud

Altijd en overal toegang tot uw documenten en programma’s, dat wordt ook wel ‘het nieuwe werken’ of werken in de ‘cloud’ genoemd. Steeds meer bedrijven gaan over op online of virtuele werkplekken. De voordelen zijn dan ook groot: u hoeft niet te investeren in een eigen server en uw medewerkers kunnen overal werken. Bovendien loopt u niet het risico door bijvoorbeeld brand, inbraak of een stroomstoring belangrijke bedrijfsinformatie of een kostbare server kwijt te raken.

Met desktop virtualisatie of remote workspace hebt u via elke computer met internet veilig toegang tot uw eigen bureaublad met uw documenten en programma’s. Serversurfen ICT & Hosting richt een online werkplek in zoals u dat wilt, met de applicaties die u nodig hebt. Overgaan op werken in de cloud kan Serversurfen ICT & Hosting eenvoudig en snel voor u regelen.

Hosted exchange

De tijd dat we alleen e-mails konden beantwoorden als de computer eindelijk ingebeld had, is verleden tijd. E-mails ontvangen en verzenden kan tegenwoordig overal en altijd. Naadloze synchronisatie van e-mail, contacten en agenda’s is de standaard.

Met hosted exchange van Serversurfen ICT & Hosting is dat geen enkel probleem. U hebt er geen eigen (mail)server voor nodig en u kunt gewoon gebruikmaken van uw eigen e-mailadressen. Met Microsoft exchange bent u gegarandeerd van een perfecte integratie met Outlook, zodat u uw e-mail, contacten en agenda altijd bij u hebt. Of u nu op kantoor achter uw computer zit of onderweg bent met uw smartphone of tablet.

 

Vraag Serversurfen ICT & Hosting gerust om u de mogelijkheden te laten zien.

Copyright © 2014-2020 Oelen Consultancy B.V.