Hosting

Een bedrijf zonder website is niet meer denkbaar anno nu. Logisch ook: klanten starten hun zoektocht op internet. Een website begint met een domeinnaam. Het registreren van een domeinnaam is eenvoudig en goedkoop en kan eigenlijk overal, ook bij Serversurfen ICT & Hosting. Maar daarmee ben je er nog niet. Een website, webshop of online applicatie moet ook gehost worden. Hosting is online ruimte op een server waar (de data en de gegevens van) de website zich bevindt.

Webhosting is er in allerlei soorten en prijsklassen. Serversurfen ICT & Hosting kan u helpen om voor u de juiste oplossing te vinden. Aan de hand van uw behoeften kijken we of shared hosting voldoende is of dat u beter kunt kiezen voor een virtual private server (VPS) of een dedicated server. Wilt u liever alles uitbesteden dan is er ook de mogelijkheid voor managed hosting.

We bieden een grote diversiteit aan hostingoplossingen. Alle hostingpakketten komen in ieder geval standaard met een uitgebreid beheerportal en online installatieapplicatie. Met de beheerportal kunt u zelf accounts, e-mailadressen, back-ups en applicaties. beheren. De online installatieapplicatie maakt dat u direct en eenvoudig zelf met uw website aan de slag kunt.

Serversurfen ICT & Hosting bekijkt graag met u de mogelijkheden. Neem nu contact op.

Copyright © 2014-2020 Oelen Consultancy B.V.