ICT-beheer

Een goed functionerend computernetwerk is essentieel. Een storing kan uw bedrijf platleggen. Serversurfen ICT & Hosting kan een storing verhelpen, maar ook voor netwerken geldt: voorkomen is beter dan genezen. Wij kunnen het complete ICT-beheer uit handen nemen. Zo hebt u er geen omkijken naar.

Systeem- en netwerkbeheer

Geen bedrijf is hetzelfde en dat geldt ook voor computernetwerken. Serversurfen ICT & Hosting begint daarom altijd eerst met een netwerkanalyse om de huidige situatie in kaart te brengen. Onze inventarisatie en uw wensen brengen we samen in een plan van aanpak met een duidelijk kostenoverzicht. Het beheren van uw netwerk en systemen kan bestaan uit het installeren, (preventief en detectief) onderhouden, monitoren en updaten van alle software en applicaties.

En is uw hardware aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar een nieuw softwarepakket? Ook voor hardware en software kunt u terecht bij Serversurfen ICT & Hosting. Daarbij zorgen we er voor, als u dat wenst, dat alles ter plekke geïnstalleerd wordt. 

U bepaalt zelf wat u wilt uitbesteden. Serversurfen ICT & Hosting werkt met een serviceovereenkomst op maat. Daarbij kunt u kiezen voor een onderhoudscontract met een vaste prijs per maand of Serversurfen ICT & Hosting verricht de werkzaamheden op uurbasis (altijd met een heldere offerte vooraf).

Support

Een goed beheerd netwerk dat continue wordt gemonitord en waar structureel preventief aan onderhoud wordt gedaan, zorgt ervoor dat uw bedrijf draait zoals het moet. Is er toch een probleem of wilt u iets anders geregeld zien dan is  Serversurfen ICT & Hosting altijd bereikbaar voor support. De meeste vragen en problemen worden op afstand opgelost, maar als het nodig is, komen we gewoon bij u langs.

We werken met een online support portal. Hierin vindt u een kennisbank, kunt u live chatten met een medewerker of een service-ticket aanmaken. Zo hebt u altijd inzicht in de meldingen die gedaan zijn en de werkzaamheden die wij hebben verricht.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende netwerkanalyse om samen te kijken hoe uw netwerk ervoor staat.

Copyright © 2014-2020 Oelen Consultancy B.V.