Over Serversurfen

Serversurfen ICT & Hosting is een full-service dienstverlener op het gebied van ICT en telecom in Roden, in de kop van Drenthe, voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en eenmanszaken. In 2011 zijn wij gestart, omdat wij geloven dat het beter en goedkoper kan. Serversurfen ICT & Hosting ontzorgt zijn klanten door een complete oplossing te bieden voor hun ICT, telefonie, internet en beveiliging; door mee te denken met de klant; door vooruit te kijken en met structurele oplossingen te komen.

Wij begrijpen dat u als ondernemer altijd en overal wilt kunnen werken. Daarom zorgen wij voor betrouwbare ICT-oplossingen en zijn wij altijd bereikbaar voor support. Serversurfen ICT & Hosting komt zijn afspraken na en biedt vooraf inzicht in de kosten. Omdat het bedrijf klein is, hebt u een vast contactpersoon en liggen de prijzen beduidend lager dan bij andere aanbieders.

U kunt natuurlijk vrijblijvend contact opnemen om te kijken of u uw ICT, telefonie en internet beter en goedkoper bij Serversurfen ICT & Hosting kunt uitbesteden. U kunt bij ons terecht voor:

 

Serversurfen ICT & Hosting is een handelsnaam van Oelen Consultancy B.V.

Copyright © 2014-2020 Oelen Consultancy B.V.