Telefonie & internet

Bij Serversurfen ICT & Hosting kunt u terecht voor al uw telecomzaken zoals (mobiele) telefonie, internet en Voip. Voip staat voor Voice over IP ofwel bellen via internet. Bellen door middel van Voip is goedkoper en flexibeler dan de traditionele telefonieaanbieders.

De voordelen van Voip

  • Bellen is goedkoper: u hoeft niet te investeren in een telefooncentrale, en de maandelijkse abonnementskosten en de belkosten liggen veel lager dan bij de traditionele telefonieaanbieders. Bovendien is onderling bellen tussen Voip-gebruikers gratis; ook als uw medewerkers op verschillende locaties zijn gevestigd.
  • Voip biedt maximale flexibiliteit: Voip is locatieonafhankelijk. U kunt uw telefoon en nummer eenvoudig (intern) verhuizen, omdat deze gekoppeld is aan de online Voip-centrale en niet aan de locatie. Bellen via Voip is ook flexibel, omdat het aantal lijnen snel uitgebreid of weer ingeperkt kan worden

Laat Serversurfen ICT & Hosting vandaag nog voor u uitrekenen hoeveel u kunt besparen door te gaan bellen via Voip.

Internet

Ook u bent voor al uw zaken steeds meer afhankelijk van een snelle en betrouwbare internetverbinding. Maar hebt u recent nog gekeken of u niet teveel betaalt voor uw (zakelijke) internetabonnement? Of misschien past een snellere verbinding wel beter bij uw werkzaamheden.

Serversurfen ICT & Hosting vergelijkt graag uw huidige internetabonnement met andere aanbieders. Is er voor uw situatie een betere aanbieding dan verzorgt Serversurfen ICT & Hosting de complete aansluiting én het opzeggen van het huidige abonnement bij uw provider. Zo bespaart u elke maand geld en hebt u er geen omkijken naar. We kunnen natuurlijk internet via de kabel verzorgen, maar ook DSL, glasvezel en mobiel internet behoort tot de mogelijkheden.

Copyright © 2014-2020 Oelen Consultancy B.V.